miercuri, 24 septembrie 2008

un pic despre GENEZA

Mare articol aparut in revistamagazin.ro


"Majoritatea celor ce raporteaza rapiri OZN spun ca au fost supusi la controversate experimente genetice sau au fost martori la acestea. Nici aceste aspecte nu lipsesc din vechile documente sacre. Oamenii de stiinta, de la Darwin încoace, sunt încredintati ca omul este rezultatul evolutiei de patru miliarde de ani a biosferei. Numai ca în aceasta evolutie exista si unele semne de întrebare.

Nu cumva – se întreaba unii – evolutia speciei umane a fost influentata si de o Inteligenta nepamânteana? În felul acesta s-ar putea stinge contradictia dintre creationism si evolutionism, întelegând ca omul ar fi fost într-adevar creat, de o instanta cosmica aflata mult deasupra noastra, dar nu din nimic ci îmbunatatind – prin tehnici de tipul ingineriei genetice – creaturi inferioare existente deja. Cu alte cuvinte „tarâna” din care a fost plamadit omul, conform traditiei biblice, ar trebui interpretata ca „materie pamânteana”, incluzând aici si vietuitoarele de pe Pamânt.

Într-un text sumerian, cu cel putin o mie de ani mai vechi decât cele mai vechi scrieri biblice, text citat de Zecharia Sitchin în Genesis Revisited (1990), se vorbeste de Anunnaki, ceea ce în sumeriana însemna „cei care au venit din Cer pe Pamânt”. Acestia ar fi sosit, conform documentului, dintr-un loc numit Nibiru, creând omul, prin amestecarea unor componente ceresti cu altele pamântene. Sitchin afirma în concluzie ca Adam si Eva n-ar fi fost altceva decât primii „copii-eprubeta”. În cartea citata, el reproduce si un desen de pe un sigiliu sumerian, în care el presupune ca ar fi înfatisata aceasta operatie.

Conform celor scrise în Vechiul Testament, Dumnezeu a facut lumea, vietatile, omul. Pe Eva a creat-o dintr-o coasta a lui Adam (ceea ce azi ar fi posibil chiar si pentru noi, prin inginerie genetica, incluzând clonarea si renuntarea la cromozomul Y). În originalul ebraic al Bibliei, numele Domnului este Elohim, substantiv plural. De altfel, Biblia foloseste pluralul si în alte ocazii. Dumnezeu spune: „Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra” (Geneza, 1; 26). E oare doar pluralul majestatii sau la aceasta actiune au participat mai multi care semanau între ei? Întrebarea e cu atât mai pertinenta cu cât peste câteva pagini îi vedem implicati în experimente genetice pe unii dintre îngeri, despre care nu se spune nicaieri de unde au aparut.

Astfel, daca martorii rapirilor OZN vorbesc azi de misterioase experimente genetice, menite sa dea nastere unor hibrizi, care sa fie mai reusiti decât oamenii actuali, ori despre relatii sexuale între cei rapiti si anumite exemplare dintre vizitatori, în Biblie, scrie: „Fiii lui Dumnezeu, vazând ca fiicele oamenilor sunt frumoase, si-au luat dintre ele sotii, care pe cine si-a ales [...] În zilele acelea erau pe Pamânt uriasi, si chiar dupa aceea, când fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor si acestea le daruiau fii: acestia sunt uriasii din vechime, oamenii cei vestiti.” (Facerea, 6; 2, 4).

Cartea lui Enoh (Cap. VII-XI) este mult mai explicita. Ea spune ca fiicele pamântenilor erau gratioase si frumoase, iar doua sute de „copii ai cerurilor”, deci fiinte fara îndoiala de natura nepamânteana, s-au îndragostit de ele si s-au gândit sa-si ia dintre ele neveste si sa faca cu ele copii. Seful grupului era Samyaza, care de la bun început îsi avertizeaza subalternii ca nu este bine ce fac si ca vor fi pedepsiti pentru aceasta, si cu atât mai mult va fi pedepsit el însusi, ca sef. Totusi, Samyaza sau nu vrea, sau nu are autoritatea sa se opuna. Drept rezultat se nasc uriasii Nephilim pomeniti si în Biblie.

Natura îngerilor este în vechile scrieri când spirituala când fizica. Filosoful iezuit francez Pierre Teilhard de Chardin (1881-1955) considera ca îngerii sunt fiinte „legate intim de Universul material”, dar mai evoluate „întru Dumnezeu” decât oamenii. Îngerii sunt uneori asexuati alteori de sex masculin. Astfel, în Biblie, vestitorii dezastrului de la Sodoma, cei ce îl elibereaza din cripta pe Iisus, dar si altii sunt numiti „cei doi barbati”. Tot de sex masculin par sa fi fost si îngerii care au avut copii cu pamântenele.

Dar în acest caz, ramâne si problema compatibilitatii genetice. Doar indivizii din aceeasi specie pot avea urmasi capabili sa se reproduca în continuare. Acceptam ca îngerii apartineau aceleiasi specii ca si oamenii? Daca nu, înseamna ca ei au efectuat asupra pamântenilor experimente genetice de hibridare, interesati în a crea „viteji” si „oameni cu nume”, adica exemplare mai reusite ale speciei umane decât cele care s-ar fi nascut fara interventia lor. Iar aceste experimente, asa cum vom vedea si în episodul urmator, nu au fost pe placul Divinitatii."



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Cam asta e articolul, si aceasta tema va ocupa o mare parte din blog.

Rezumatul este simplu: incurcate sunt caile....


Desigur ca adevarul adevarat este mult mai complicat decat va puteti imagina.

In esenta, pamantenii au fost creati de echipa de ingineri geneticieni dedicata in intregime lui Dumnezeu. Echipa de ingeri, daca vreti. In Sumeriana se numesc Kadištu si sunt cei buni

Anunna(ki) sunt cei rai, separati de Dumnezeu prin "cadere" (s-au jucat de-a Dumnezeu-Creatorul cu experimentele lor genetice).

Acesti Anunnaki au "corupt" genetic materialul initial, făcându-l bun de minerit si orice tip de meserie făcută de SCLAVI

Coruperea a fost defapt un "upgrade" al modelului initial, dar in scopuri proprii, egoiste.

La nivelul acestui Univers nu ar trebui sa va mire ca pe Pamant au fost mai intai ceea ce noi numim extraterestri, si ca ei vin din alte parti care sunt si ele vechi de dinaintea Pamantului sau acestui Univers.

Practic E.T. sunt calatori prin timp si spatiu in navele lor. Unii au inteles care este rolul 3-D sau 4-D, altii nu. Cei care nu au inteles, au ramas blocati in aceste dimensiuni, si chiar mai jos de 3D.

Scopul final este ca entitatile( oameni, extraterestrii-toate rasele, etc) sa ajunga in dimensiuni cat mai inalte: 5-6-7-8-9----12 D prin spiritualizare

Cam atat pentru azi



P.S. Cum vi se par imaginile ? de pe Terra, nu ?




http://www.darkroastedblend.com/2008/09/most-alien-looking-place-on-earth.html








2 comentarii: