miercuri, 24 septembrie 2008

ielele

Ielele tin de partea mistica a folclorului romanesc. Iele = ele = dansele = ca si cum cel care se refera la ele se fereste sa le numeasca.

Sunt prezente feminine, foarte frumoase ce pot levita, calca pe valuri, zbura cu viteza gandului peste "noua mari si noua tari", nevazute ziua, doar noaptea, in locuri retrase.

Daca isi dau seama ca au fost privite de un om, ii produc un handicap, il "pocesc". Adesea "Ielele beau apă de prin fântâni şi oricine va bea după dânsele, îl pocesc" (Bogdan Petriceicu Haşdeu în Magnum Etymologicum Romaniae)

Dupa ce joaca hora lor, pe sol ramane un cerc ars unde nu va mai creste nimic pentru sute de ani.

"Nimfe ale aerului, îndrăgostite cel mai des de tinerii frumoşi"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parerea mea este ca ielele sunt niste fiinte reale, posibil preotese dacice.

Sa nu uitam ca proprietati similare au si sacerdotii (calugari daci) care au fost vazuti ultima data, oficial, in jurul anului 1900.

Daca mai tineti minte, 25 august 2008: Mai multe obiecte luminoase, si neidentificate, au fost filmate sambata seara, la Sibiu, de un cameraman amator. Luminile, care au aparut pe cer, pareau grupate intr-o formatie, si se miscau straniu.

Video

Apoi, pe 29 august: Urme misterioase lângă Sibiu. Pe un deal din apropierea oraşului a fost descoperit un cerc aproape perfect, trasat. Iarba uscată în formă circulară aproape perfectă a fost descoperită întâmplător când aceştia au ieşit la un picnic. Oamenii cred că cercul ar fi putut fi lăsat de un OZN.
Realitatea.


Sibiul este aproape de Sarmisegetuza din punctul de vedere al unuia care zboara cu "farfuria".

La Sarmi, la Poiana Marului se intalnesc in taina calugarii daci.

Pentru cei ce au auzit de schimbarea energiei pe Pamant, ar fi mai usor de inteles de ce au fost manifestarile astea la Sibiu.

In august a fost un maxim de transfer energetic intre Doamne Doamne si Pamant, si nu ma mira prezente straine revenite ACASA.

Din cate stiu, cei care au avut acces la cunoastere au reusit sa isi depaseasca conditia primara si au dobandit diverse puteri supranaturale: levitatie, mers pe apa, teleportare(MerKaBa), citire in suflet...so on and so on

Parerea mea este ca spre aceeasi destinatie se indreapta si cei ce se simt "treziti".

Daca cel ce bea din fantana, dupa iele, ar fi curat spiritual, fara nici o urma de murdarie, atunci sigur nu s-ar poci.

2 comentarii:

  1. Cine bea din apa "uitarii"
    sau cine se proiecteaza in apa
    ca reprezentare
    ambele sunt efecte asupra SINELUI.

    Nimfele sunt "instrumente"?

    RăspundețiȘtergere
  2. mama mi-a povestit prima oara de iele.cand era de vreo 12-13 ani si iesea la joaca,impreuna cu ceilalti copii aveau un loc minunat de distractie intr-o livada.acolo au vazut toti ielele.erau ca niste panglici care cantau si dansau in cerc.ideea este ca nu unul a vazut si auzit,ci toti.au stat nemiscati cateva minute apoi au luat-o la fuga.in strada s-au intalnit cu un batran din sat caruia i-au povestit tot.cei din sat stiau de obiceiul ielelor de a colinda livada caci au mai vazut si altii,iar unul din sat chiar a fost afectat.

    RăspundețiȘtergere