luni, 23 septembrie 2013

Extraterestri in cuvinte

Omul este alcatuit din minte, trup si suflet.
Trupul functioneaza pe principii similare vietii in acest spatiu-timp Terra-"de cand ne stim".
Mintea ne diferentieaza "oarecum" de restul animalelor
Sufletul - aceasta sintagma poate exista pentru unii, pentru altii nu.

Mancam, gandim, avem sentimente. 

Iubitorii de animale stiu ca si ele functioneaza similar. DA, animalele au sentimente pentru puii lor, cel putin la nastere. Au sentimente si pentru stapan pentru ca le ofera stabilitate, lipsa grijilor.

Toti cei care functioneaza pe sangele cunoscut de noi (rosu, cu mult fier in el) sunt proiectati pe acelasi principiu, din aceeasi ramura principala.

Daca eu as vrea acum sa creez o fiinta pe acelasi principiu ca noi, ar trebui sa am foarte multe cunostinte despre chimie, fizica cuantica, mecanica fliudelor, retele neuronale, biolegie si cate si mai cate.
Daca as crea de la zero, cu siguranta as avea o multime de prototipuri neviabile plus constiinta care imi spune ca totusi nu ar trebui sa ma joc cu ce aduc pe lume. Trecand peste constiinta, sa zicem ca totusi nu am asa ceva, ar trebui multi ani ca sa imi iasa un prototip embedded ce rezista la actiunile exterioare(bacterii, virusi, conditii variabile) si care se poate multiplica singur.

Asta daca nu cumva sunt de meserie Creator si am o vasta experienta in spate, de multe generatii, eventual transmisa de la inaintasi prin transfer direct, fara procesul de invatare.

Sa presupunem ca asta stiu sa fac, si imi iese foarte bine: creez oameni de diverse infatisari, cu diverse forme.
Este normal sa am cateva tipuri care merg foarte bine, de la care pot sa extind functionalitatile.
Este normal deasemenea, sa cunosc foarte bine Universul, pentru ca sunt in el din totdeauna. 
Este normal sa populez cat mai multe planete cu creatiile mele.
Este normal sa am mijloace de transport foarte rapide, inteligente (sunt Creator, deci nu pot sa am un mijloc de transport limitat d.p.d.v. functional).
Este normal ca oamenii creati de mine sa fie putin diferiti de mine, intrucat am facut mai multe variante pornind de la unul din modelele viabile.

De ce mai creez ? nu imi ajunge ? Pentru ce fac asta ? nu m-am saturat, nu ma relaxez si eu ?
De ce am creat ?

La aceste intrebari va las pe voi sa raspundeti, eu inca ma gandesc. Concluzia la care am ajuns in privinta extraterestrilor este ca nu noi am fost primii aici, si cu siguranta extraterestrii sunt de toate tipurile: buni, rai, asa-si-asa(ca noi), unii urmeaza Creatori spirituali, altii sunt creatiile lor, ca si noi, altii sunt creatiilor celor cu interese egocentrice(au creat pentru sclavie), altii, altii si altii.

Cu siguranta ne este mai bine aici, fara stapani si ma bucur ca majoritatea aparitiilor sunt discrete, ei dorind sa ramana in anonimat. 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu