joi, 23 octombrie 2008

Amatori...


De curand a aparut o inregistrare autentica(peste 2 ore) ce are in prim plan un OZN care se simte ca la el ACASA :)

Evenimentul s-a petrecut in Turcia, pe 8 iunie 2008, dar deabia acum l-au dat publicitatii( dupa ce in prealabil s-au convins si cei mai inceti la cap, ca nu e un fals).

Mai multe detalii + filmuletul (un rezumat al celor 2 ore) gasiti pe site-ul ziarului The SUN

Deci pana la urma filmuletul le da peste nas celor care vroiau sa ascunda un fapt incontestabil - prezenta altor fiinte inteligente (si a navelor OZN)

Da tata, extraterestrii exista de cand lumea, si dinaintea ei. Unii ne-au creat, altii ne-au corupt genetic, apoi au revenit parintii si i-au alungat pe cei rai, apoi s-a inmultit populatia de oameni care a inceput sa uite de parinti(Doamne Doamne), s-au creat civilizatii care s-au autodistrus (cum urmeaza sa facem si noi).

Va vine sa credeti ca noi suntem a 82-a mare civilizatie ?
80 din ele s-au autodistrus, una singura a reusit sa evolueze pe dimensiuni superioare si a plecat in masa printr-un portal( in masa pentru ca vroiau sa plece cu totii, nu numai cei sfinti, asa ca au asteptat pana toti au devenit sfinti)

Aceasta civilizatie a locuit candva, acum prea mult timp, pe teritoriul tarii noastre, fiind stramosii stramosilor nostri, si anume:daci, getodaci, traci. Nu degeaba li se spunea dacilor "cei mai drepti dintre traci"

Cand au plecat de aici au avut grija sa transmita cunostintele lor si urmasilor, viitori locuitori ai Daciei.

Sacerdotii( calugari daci) aveau acces la ele si o parte din invataturi a fost transmisa prin viu grai din tata in fiu. Cealalta parte de cunostinte a fost/este doar pentru cei cu adevarat inaintati spiritual.

Vedeti voi, spiritualitatea ocupa un nivel superior aurului. Degeaba esti cuceritor al Daciei, caci nu vei ajunge la adevarata comoara prin omoruri, jaf si cotropire.

Degeaba esti urmas al dacilor daca ai ramas in stadiul de om primitiv orientat catre satisfactie personala in detrimentul celorlalti. Nu vei ajunge in felul acesta sa iti depasesti conditia si sa ascezi catre lumina (atat interioara cat si exterioara)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu